Târgul Body Mind Spirit

Târgul Body Mind Spirit
Partener
Implicare
Date inedite
  •  

    Sport pentru Viață a fost prezentă în cadrul Body Mind Spirit Festival, ediția a VI-a, eveniment cu tradiție care a devenit de-a lungul timpului unul dintre cele mai atractive evenimente de dezvoltare personală din România. Programul făcut de voluntarii asociației a fost unul foarte dinamic și încărcat cu activități sportive dedicate celor care ne-au vizitat în cadrul acestui eveniment. Am jucat popice, am aruncat la coș și am desenat împreună cu copiii și părinții. De asemenea, cei mici prezenți la eveniment și-au dovedit măiestria la darts, dar și la fotbal. Jocul Oglinda, dansul, dar și învățatul limbii engleze n-au lipsit din spațiul de joacă Sport pentru Viață.

     

  • Alături de voluntarii Sport pentru Viață a fost și Diana Oprea, fosta campioană mondială la fitness. Ea a susținut mai multe antrenamente sportive pentru vizitatorii evenimentului. Cele mai apreciate au fost atelierele de Zumba și Aero Oriental.

  • Majoritatea vizitatorilor la târg au avut ocazia să exerseze cel puțin un sport la standul Sport pentru Viață. În plus, antrenamentele susținute de Diana au adus încă un plus de energie și sănătate. De asemenea, în cadrul tombolei Sport pentru Viață, voluntarii au oferit mai multe premii sportive.