Târgul activităților extrașcolare

Târgul activităților extrașcolare
Partener
Implicare
Date inedite
  • Revista Trusa pentru Părinți și Școala SPER au organizat „Târgul Ofertelor Extrașcolare” în perioada 16-18 aprilie 2010 la Palatul Copiilor din București. Evenimentul a promovat activități culturale, sportive și recreative pentru copii și tineri, prin prezența mai multor ONG-uri sau companii ce activează în acest domeniu. Pe parcursul a trei zile, voluntarii Sport pentru Viață au vorbit cu copiii și părinții despre sport, despre ce sporturi li s-ar potrivi copiilor lor și unde le-ar putea practica.

  • Desigur, având prin preajmă foarte mulți copii și părinți, nu am putut rata ocazia de a-i pune să facă mișcare. Așa că, zona Sport pentru Viață a fost amenajată ca o mică sală de sport, unde vizitatorii puteau participa la mai multe jocuri și concursuri sportive, printre care mini-fotbal, mini-baschet sau mini-golf.

  • Ne-a bucurat tare mult interesul părinților și copiilor pentru mișcare și pentru o viață sănătoasă. Părinții și-ar dori să știe ce sport li s-ar potrivi cel mai bine copiilor lor, iar aceste evenimente sunt binevenite pentru aceștia.