Sistemul medical bucureștean

Sistemul medical bucureștean
Partener
Implicare
Date inedite
  • Prima zi a evenimentului Sistemul Medical Bucureștean a coincis cu Ziua Mondială a Sănătății și a avut loc în perioada 7-10 aprilie 2011. Gabi Szabo a participat la conferința de deschidere, alături de directori și reprezentanți ai diferitelor instituții, spitale, organizații mari din domeniul medical. După cum ne este obiceiul la astfel de evenimente, Sport pentru Viață a însemnat mișcare și dinamism. Deschiderea oficială a evenimentului a fost realizată de Diana Oprea alături de o echipă de alți sportivi, care au susținut o demonstrație sportivă și foarte artistică.

  • Standul Sport pentru Viață a fost cel mai mare pentru că am avut nevoie de spațiu. La standul nostru s-a jucat mini-baschet, darts, mini-golf, mini-fotbal și alte sporturi ce puteau fi încercate la un astfel de eveniment. Voluntarii nostri au fost extrem de vizibili, fiind echipați și gata de antrenamente.

  • Pe parcursul celor patru zile de eveniment, au vizitat târgul peste 20.000 de participanți, iar majoritatea s-au oprit și la standul Sport pentru Viață. Au fost patru zile pline de sport și de voluntari dornici să convingă cât mai multe persoane să facă sport, indiferent care ar fi acela.