Săptămâna Sănătății

Săptămâna Sănătății
Partener
Implicare
Date inedite
  • “Săptămâna Sănătății”esteun eveniment ce își propune să ofere publicului o gamă largă de informații despre frumusețe, nutriție, sport și un stil de viață sănătos. Pasajul Universității a reunit la un singur loc clinici medicale, companii farmaceutice, centre de relaxare, nutriție și sport. Desigur, Asociația Sport pentru Viață a fost prezentă în cadrul acestui eveniment ca un promotor al mișcării și a unui stil de viață sănătos. Cu o echipă de voluntari implicați și entuziasmați să convingă cât mai multă lume de importanța practicării sportului, prezența Sport pentru Viață în cadrul acestui eveniment a fost foarte bine primită.

  • Trecătorii grăbiții ce traversau Pasajul Universității s-au oprit pentru minute bune ca să participe la jocurile și concursurile sportive pregătite de voluntarii Sport pentru Viață.

  • Peste 100 de tineri s-au arătat interesați de proiectele campaniei Sport pentru Viață și s-au alăturat ca și voluntari. De asemenea, oameni de toate vârstele s-au bucurat să încerce câteva mișcări sportive într-un loc neobisnuit.