No Limits Woman

No Limits Woman
Partener
Implicare
Date inedite
  • În 2011 Sport pentru Viață a participat la evenimentul internațional No Limits Woman, un eveniment despre și pentru femei. No Limits Woman este un eveniment internațional pentru femei, creat sub forma unei enciclopedii croite din accesorii de marcă, prezentări de modă, expoziții de bijuterii și multe altele. Voluntarii noștri au împărțit participanților materiale informative din care au putut afla mai multe despre campania Sport pentru Viață. Mămicile și copiii care au venit la eveniment au putut sta de vorbă cu echipa noastră de la care au primit consiliere sportivă.

  • Participanții la eveniment au fost atrași de activitățile propuse de voluntarii Sport pentru Viață, iar foarte mulți s-au arătat interesați să devină chiar ei voluntari în cadrul campaniei.

  • Jocurile și concursurile pline de dinamism și competitivitate au transformat foarte ușor standul Sport pentru Viață într-un adevărat spațiu de joacă sportivă. Voluntarii au devenit prietenii copiilor și ai părinților, transmițându-le mesajul principal al campaniei, acela de a face mișcare.