“Let’s do the Zumba”

“Let’s do the Zumba”
Partener
Implicare
Date inedite
  •  „Let’s Do the ZUmba” este un eveniment caritabil ce a avut loc pe 26 martie 2011 la Sala Sporturilor din Complexul Agronomie. Scopul evenimentului a fost să vină în sprijinul Adrianei Poteleanu, campioană la gimnastică aerobică.

    Sport pentru Viaţă” a sprijinit evenimentul „Let’s Do the ZUmba” pentru a contribui la ajutarea acestei campioane, care, din cauza situaţiei financiare, nu îşi putea continua cariera sportivă. Evenimentul a constat într-un antrenament special de Zumba, susţinut de Diana Oprea, campioană mondială la fitness. Sumele donate de către participanți prin plata biletelor la eveniment au fost oferite Adrianei pentru a merge mai departe cu visul ei.

     

  • Adriana a ştiut că îşi doreşte o carieră sportivă încă de la 5 ani şi a obţinut până în prezent peste 28 medalii de aur, argint şi bronz. Până în anul 2010, Adriana a fost componentă a Lotului Naţional de Gimnastică Aerobică de Juniori. Doar în 2010, Adriana a obţinut patru medalii de aur, la trio, la două concursuri internaţionale, desfăşurate în Italia, la un concurs mondial în Franţa şi la Campionatul Naţional şi Cupa Cetăţii – Deva.

  • Cu ocazia acestui eveniment, s-au strâns peste 6000 de lei, bani necesari Adrianei să își continue studiile și antrenamentele.