Gala Gabriela Szabo

Gala Gabriela Szabo
Partener
Implicare
Date inedite
  • Gabriela Szabo, preşedintele onorific al asociaţiei Sport pentru Viaţă (SPV), a avut parte de o surpriză din partea echipei SPV, surpriză care a luat forma unei gale aniversare, marcând cei 10 ani de când atleta a primit titlul de „Cea mai bună sportivă a lumii” din partea Asociaţiei Mondiale a Presei Sportive şi de “Cea mai bună sportivă a Europei”, din partea Uniunii Europene a Presei Sportive.
    Evenimentul a inclus un moment de rememorare a celor mai spectaculoase curse ale atletei, discursuri din partea apropiaţilor săi, precum şi un regal muzical oferit de Gabriela invitaţilor, în semn de mulţumire pentru sprijinul şi aprecierea lor. Astfel, cei prezenţi s-au bucurat de un spectacol extraordinar, „Simfonia Fantastică” de Hector Berlioz, în coregrafia lui Gigi Căciuleanu, avându-l ca prim dansator pe Răzvan Mazilu.

  • La Gala aniversară au fost prezente numeroase personalităţi, admiratori şi prieteni ai Gabrielei Szabo, printre care sportivii Ivan Patzaichin, Andreea Răducan, Marius Urzică, Monica Iagăr, Diana Oprea, Nicoleta Grasu, Monica Roşu, precum şi personalităţi ale vieţii publice: Andi Moisescu, Geanina Corondan, Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu, Ovidiu Lipan-Ţăndărică, Dragoş Bucurenci etc.
    Mai mult, evenimentul a fost organizat imediat după ziua de naştere a marei campioanei, ocazia perfectă pentru o dublă aniversare.

  • Aproximativ 500 de invitaţi au acceptat invitaţia de a fi alături de Gabriela Szabo, sărbătorind într-un cadru festiv, extrem de elegant, cei 10 ani de când a primit unul dintre cele mai râvnite titluri din lumea sportivă. Aşadar, acum 10 ani, Gabi ne-a făcut mândri că suntem români, iar prin intermediul acestei gale, invitaţii au avut ocazia de a-i mulţumi pentru acele momente speciale. Bineînţeles, mulţumirile au fost de ambele părţi, deoarece încurajările primite din partea oamenilor de “acasă” i-au oferit campioanei energia pentru a ajunge atât de sus. Acum, prin intermediul asociaţiei Sport pentru Viaţă, Gabriela Szabo continuă să le mulţumească românilor, considerând că promovarea sportului pentru sănătate face parte acum din datoria ei.