Despre Sport pentru Viață

Sport pentru Viaţă (SPV) este o asociație înfiinţată în 2007 cu scopul de a promova sportul de masă practicat cu zâmbetul pe buze. Totuşi, Sport pentru Viaţă este reprezentat în primul rând de oamenii care i-au dat viaţă şi de cei care li s-au alăturat de-a lungul timpului.

Gabriela Szabo, campioană olimpică și mondială, este membru fondator şi Președinte de onoare Sport pentru Viață. Alături de Gabi, în călătoria SPV s-au aflat încă de la început Ioana Mucenic, Președinte SPV, și Dana Nae Popa, Vicepreședinte SPV, care cred în puterea sportului și a zâmbetului de a pune lucrurile în mișcare.

Sport pentru Viaţă este reprezentat şi de voluntarii care nu ratează nici un eveniment şi nici o şansă de a vorbi cu oamenii despre energia pe care o dobândesc prin mişcare. De asemenea, sportivii campioni li se alătură de fiecare dată cu entuziasm, împărtăşindu-le participanţilor din pasiunea lor pentru sport.

Nu în ultimul rând, Sport pentru Viaţă este reprezentat de oamenii care participă la evenimente, de la copii la tineri, părinţi şi bunici. Ne place să dezvoltăm proiecte bazate pe experiență și pe distracție, în care aceştia chiar pot să facă sport, nu doar să audă despre beneficiile sale. Oricine are contact cu sportul într-un mod care să îi placă cu adevărat, se va întoarce la sport.

Vă invităm să vă alăturaţi comunităţii noastre şi să ne bucurăm împreună de Sport pentru Viaţă!

 

Leave a comment to this post Required fields are marked *