Arenele de Joacă 2014: 100 de ore de sport într-o zi!

Pentru Sport pentru Viaţă, 13 a fost mereu cu noroc, iar ediţia a 13-a a Arenelor de Joacă nu poate fi decât norocoasă. Aşadar, copii, tineri, părinţi şi bunici, pregătirile sunt în toi pentru cel mai mare stadion de joacă. Vă așteptăm cu mic cu mare, pe 20 septembrie, de la 10:00 la 20:00, la Roata Mare din Herăstrău. După cum v-am obişnuit deja, intrarea este liberă, doar pe bază de zâmbet! Mai mult, pentru că este o ediție specială, ne-am gândit că o provocare sună tare bine. Așadar, ce spuneți de: 100 de ore de sport într-o zi? Da, ştim, de la 10 la 20 sunt doar 10 ore, dar nu ştiţi încă ce am pus la cale!

Am pregătit atât de multe surprize, încât abia aşteptăm să dăm startul evenimentului. În zona de selecţie, juniorii îşi vor putea testa aptitudinile pentru unul dintre sporturi: fotbal, volei, handbal, atletism, scrimă. Jocurile de echipă vor avea o zonă specială, unde, în sistem piramidal, se vor organiza competiţii care ne vor ajuta, la finalul zilei, să stabilim câştigătorii.

Pentru că pasiunea pentru mişcare se poate învăţa în familie, am pregătit competiţii părinţi – copii, ba chiar şi copii-căţei, pentru a le arăta celor mici cât de distractiv este sportul. Aşadar, puteţi să începeţi deja antrenamentul, în familie, dar şi în varianta copil – căţel. Parcurile sunt atât de frumoase în perioada asta, încât ar fi păcat să nu profitaţi!

În plus, cu ajutorul partenerilor sportivi (şcoli sportive, cluburi, ONG-uri, asociaţii sportive), peste 20 de sporturi se vor prezenta participanţilor prin demonstraţii şi cursuri sportive.

Cu atât de multe activităţi, la finalul zilei suntem siguri că vom aduna 100 de ore de sport într-o zi! Acceptaţi provocarea Arenelor de Joacă?

AJ2009 Targoviste_IMG_2122

 

Leave a comment to this post Required fields are marked *